Müller Autotec logo

Mekaniker med kunderne i centrum

I vores autoværksted er alle velkomne. Der er ingen opgave, der er for lille, da vi tager alle opgaver ind.

314367867_667280728401513_300388899604121465_n

Mekaniker med højt serviceniveau

Hos Müller AutoTec i Aabenraa finder du altid en dygtig og kompetent mekaniker med et højt serviceniveau. Vi har mere end 20 års erfaring og har gennem årene serviceret rigtig mange kunder og deres biler. Vi tilbyder alle former for reparation og vedligeholdelse af biler, og vi kan tage alle mærker og modeller ind – uanset årgang.

​Vi er medlem af Automester og er godkendt til at udføre serviceeftersyn. Alle vores mekanikere har relevant uddannelse, og vi holder os kontinuerligt opdateret på den nyeste udvikling, så vi er på forkant. Søger du en mekaniker, hvor du og din bil bliver behandlet rigtig godt, er vi det oplagte sted.

Effektiv mekaniker med stor erfaring

Som kunde hos os kan du altid forvente en rigtig god kvalitet. Dette gælder både med hensyn til udførelsen og grundigheden af vores arbejde men også de reservedele, vi anvender. Vi servicerer eller reparerer din bil, så den er tryg og sikker at køre i igen.

Som professionel mekaniker har vi altid det nyeste testudstyr til fejlfinding, således at vi er sikre på at finde eventuelle fejl og skader. Uanset type af opgave er kvalitet vores mærkesag, hvorfor du roligt kan aflevere din bil hos os.

Vi tilbyder også service af aircondition-systemer samt måling af styretøjet med en 4-hjulsudmåler, hvilket er noget af det nyeste inden for teknologi for en mekaniker, der følger med udviklingen.

Personale

Allan Müller
Indehaver/ Tekniskrådgiver

Susanne Müller
Bogholderi/ Administration

IMG_6472

Jannik
Tekniker/ Værkfører

Mirko Mekaniker/tekniker

Mirko
Tekniker/ Mekaniker

Markus
Elev

Janick
Elev